Elegancka Sala Bankietowa Riwiera z widokiem na morze


Tel. 58 620 43 29
Tel kom+48 58 620 82 39
Rodzaj:Sala Weselna
Adres:Zawiszy Czarnego 1
Miasto:Gdynia 81-912
Województwo:pomorskie
Okolice:
Gdynia, Mały Kack, Redłowo, Orłowo, Witomino, Wielki Kack, Dąbrowa, Wiczlino, Rogulewo,


sala  weselna Gdynia
www › www.banglob.pl

Sala Bankietowa Riwiera oferuje organizację przyjęć zasiadanych i bufetowych dla firm i osób prywatnych.
Eleganckie przyjęcia weselne, komunie, chrzciny, jubileusze, obiady po pogrzebie, także konferencje.

Przyjęcia weselne dla ok. 120 osób w cenie już od 160 zł/osobę, a z wykorzystaniem tarasu i widokiem na morze nawet do 400 osób.

Posiadamy wolne terminy! Serdecznie Zapraszamy!

Kontakt do organizatora przyjęć
BanGlob sp. z o. o.
tel. + 48 58 620 43 29, + 48 58 620 82 39 poniedziałek - piątek w godz. 9-16
banglob@banglob.pl

Zaprasza Elegancka Sala Bankietowa Riwiera z widokiem na morze
adres Gdynia, Zawiszy Czarnego 1

MENU I 160 PLN od osoby
Zupa serwowana
 Bulion drobiowy z kawałkami kurczaka i warzyw z makaronem
Danie główne serwowane
 Filet drobiowy przekładany pomidorami zapiekany mozzarellą z dodatkiem bazyliowego pesto podany z ziemniakami ze świeżym koprem oraz warzywami blanszowanymi na parze z płatkami migdałów
Deser serwowany
 Deser lodowy dekorowany owocami, świeżą miętą i sosem czekoladowym
Przekąski zimne
 Pieczone polędwiczki wieprzowe owinięte chrupiącym bekonem
 Pasztet staropolski z dodatkiem wątróbek gęsich na plastrach grillowanych jabłek
 Mozaika z indyka z bakaliami i owocami
 Gotowany filecik z pstrąga z dodatkiem warzy w winnej galarecie
 Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem na plastrach cytryn
 Wybór pieczywa /pszenne, żytnie, razowe/
Sałatki
 Sałatka letnia z pomidorami i ogórkiem posypanymi młodym szczypiorkiem i szalotką na sałatach
 Sałatka z kurczakiem grillowanym, kukurydzą oraz papryką na sałatach z sosem ziołowym
 Sałatka brokułowa z jajkiem oraz sosem jogurtowym i płatkami migdałów
Desery
 Babeczki cocktailowe z bitą śmietaną i owocami
 Mus owocowy oraz czekoladowy z miętą w shotach
 Rogaliki francuskie nadziewane brzoskwinią
 Poduszeczki serowe oprószone kokosem
Owoce sezonowe
II gorąca kolacja /do wyboru/
 Bogracz z mięsem wieprzowym, kolorową papryką i aromatycznymi ziołami
LUB
 Żurek staropolski z białą kiełbasą doprawiony majerankiem okraszony cebulką i boczkiem

MENU II 180 PLN od osoby
Starter /jeden do wyboru/
 Filecik z łososia z warzywami muśnięty winną galaretą, dekorowany świeżym koprem i cytryną
 Bułeczka cocktailowa, masełko smakowe
LUB
 Plastry polędwicy marynowanej na sałatach z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią oraz oliwkami
z delikatnym sosem francuskim
 Bułeczka cocktailowa, masełko smakowe
Zupa serwowana /jedna do wyboru/
 Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
 Krem z brokułów z kleksem wiejskiej śmietanki i grzankami
 Krem z pieczarek ze śmietanką i groszkiem ptysiowym
 Krem z pieczonych białych warzyw z płatkami migdałów
Danie główne podane na półmiskach
/porcja 150 g - 2 rodzaje potraw do wyboru
porcja 250 g - 3 rodzaje potraw do wyboru oraz dopłata do menu w wysokości 16 pln/
 Pieczone polędwiczki wieprzowe owinięte chrupiącym bekonem na gorącym wiśniowym sosie BBQ
 Pierś z drobiu przekładana pomidorami zapiekana mozzarellą z pesto bazyliowym
 Zraziki po kaszubsku z cebulką i boczkiem w aromatycznym sosie pieczeniowym
 Pieczone udka kurczaka z papryką i płatkami chilli
 Medaliony z szynki wieprzowej z aromatycznym sosem grzybowym
 Schab pieczony po hawajsku z ananasem i zapiekany serem
 Filet z dorsza podany z sosem koprowym i cząstkami cytryn
Dodatki /3 rodzaje do wyboru/
 Cząstki ziemniaków opiekane oprószone ziołami
 Ziemniaki gotowane ze świeżym koprem
 Ryż z warzywami
 Kluski śląskie z cebulką
 Warzywa blanszowane na parze z masłem
Surówki /3 rodzaje do wyboru/
 Sałata lodowa z kukurydzą, żółtą papryką i selerem z dressingiem ziołowym
 Sałatka letnia z pomidorami i ogórkiem posypanymi młodym szczypiorkiem na sałatach
 Surówka Colesław
 Surówka z marchwi z jabłkiem oraz sosem chrzanowym
 Buraczki glazurowane z masłem
 Surówka z selera z orzechami i rodzynkami w sosie jogurtowym
 Mizeria ze świeżym koprem
Deser
 Deser lodowy dekorowany owocami, świeżą miętą i sosem czekoladowym
Przekąski zimne
/wesela do 60 osób: 6 rodzajów przekąsek do wyboru,
wesela powyżej 60 osób: 9 rodzajów przekąsek do wyboru/
 Polędwiczki wieprzowe nadziewane leśnymi kurkami
 Pasztet staropolski z dodatkiem wątróbek gęsich na plastrach grillowanych jabłek
 Schab z morelą i śliwką muśnięty malagą
 Carpaccio z łososia z kaparami i świeżym koprem oraz cząstkami cytryn
 Mus surimi ze świeżym koperkiem na bagietce
 Śledzik kaszubski na śmietanowym puchu z cebulką, kiszonym ogórkiem, jabłkiem z plastrami pieczonych ziemniaków
 Polędwiczki wieprzowe z chipsem bekonu na chutney z czerwonej cebuli
 Mozaika z indyka dekorowana mandarynką, wiśnią
 Tymbaliki z drobiu z zielonym groszkiem oraz warzywami na plastrach cytryn
 Hummus z suszonymi pomidorami na bagietce
 Marynaty z naszej spiżarni: dynia, grzybki, ogórki, papryka
 Sosy zimne do przekąsek
 Wybór pieczywa /pszenne, żytnie, razowe/
Sałatki
/wesela do 60 osób: 2 rodzaje sałatek do wyboru,
wesela powyżej 60 osób: 4 rodzaje sałatek do wyboru/
 Sałatka grecka z oliwkami, serem feta i pomidorami na sałacie lodowej z dodatkiem sosu winegret
 Rewia chrupiących sałat z pomidorkiem cocktailowym, jajkiem przepiórczym i płatkami parmezanu z sosem winegret
 Grillowany indyk z grzankami ziołowymi na sałacie lodowej z zielonym ogórkiem, papryką i pomidorami na sosie czosnkowo-majonezowym
 Sałatka brokułowa z serem pleśniowym i winogronami oraz płatkami migdałów i sosem jogurtowym
 Śledzik pod pierzynką warzyw i jajka z puszystym sosem jogurtowym
 Sałatka ziemniaczana z ogórkiem, czerwona cebulką i chipsami bekonu z sosem jogurtowym
 Sałatka makaronowa z szynką i zielonym groszkiem oraz sosem jogurtowym
 Sałatka meksykańska z kukurydzą i czerwoną fasolą oraz papryką jalapeno
 Sałatka arabska z kuskusu i grillowanych warzyw z dressingiem cytrynowym i miętą
Ciasta i desery
 Ciasto biszkoptowe z kremem jogurtowym i truskawkami/malinami/wiśniami (do wyboru)
 Agrestowiec na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami prażonych migdałów
 Sernik pieczony z pianką i czekoladą
 Mus mascarpone z maracują
 Babeczki cocktailowe z bitą śmietaną i owocami
Owoce
 Patery owoców sezonowych i egzotycznych
I gorąca kolacja
 Pieczona szynka wieprzowa serwowana na sosie borowikowym z kluskami śląskimi i kapustą kiszoną zasmażaną
II gorąca kolacja
 Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami leśnymi
LUB
 Żurek staropolski z białą kiełbasą okraszony cebulką i boczkiem serwowany z wiejskim pieczywem

MENU III 200 PLN od osoby
Starter
 Marynowana polędwica wołowa podana z parmezanem, rukolą oraz oliwą truflową w towarzystwie łososia bałtyckiego
z szyjką rakową muśniętego winną galaretą z sosem chrzanowym
 Bułeczka cocktailowa, masełko smakowe
Zupa serwowana /do wyboru/
 Krem z borowików z kawałkami grzybów i natką pietruszki podany z kluskami francuskimi
 Krem rakowy z grzankami ziołowymi i szyjkami rakowymi
 Krem ze szparagów z kawałkami warzyw i grzankami ziołowymi
Danie główne serwowane /do wyboru/
 Pieczona pierś z kaczki na modrej kapuście z rodzynkami w towarzystwie cząstek jabłka z borówkami i ziemniaków parissien oprószonych ziołami
 Rewia sałat z pomidorkiem cocktailowym, płatkami parmezanu i sosem winegret
LUB
 Roladka z indyka nadziewana blanszowanymi porami podana na sosie śmietanowym w towarzystwie ziemniaków parissien oprószonych ziołami oraz warzyw blanszowanych ze szparagami i płatkami migdałów
 Rewia sałat z pomidorkiem cocktailowym, płatkami parmezanu i sosem winegret
LUB
 Filet z sandacza na aksamitnym sosie rakowym podany z ziemniakami parissien oprószonymi ziołami oraz warzywami blanszowanymi ze szparagami i płatkami migdałów
 Rewia sałat z pomidorkiem cocktailowym, płatkami parmezanu i sosem winegret
Deser
 Torcik pralinowy z musem z belgijskiej czekolady oraz dekoracją
Przekąski zimne
/wesela do 60 osób: 6 rodzajów przekąsek do wyboru,
wesela powyżej 60 osób: 9 rodzajów przekąsek do wyboru/
 Polędwica marynowana z listkami rukoli i parmezanem oraz oliwą truflową
 Krewetki tygrysie marynowane w oliwie i czosnku na salsie meksykańskiej
 Polędwiczki wieprzowe faszerowane leśnymi kurkami
 Polędwiczka wieprzowa z chipsem bekonu na chutney z czerwonej cebuli
 Galantyna z kaczki po staropolsku aromatyzowana majerankiem, szpikowana suszoną śliwką z konfiturą żurawinową
 Mozaika z indyka z mandarynką i wisienką cocktailową
 Carpaccio z łososia z kaparami i świeżym koprem oraz cząstkami cytryn
 Mus surimi ze świeżym koperkiem na bagietce
 Śledzik kaszubski na śmietanowym puchu z cebulką, kiszonym ogórkiem, jabłkiem z plastrami pieczonych ziemniaków
 Tymbaliki z drobiu z zielonym groszkiem oraz warzywami na plastrach cytryn
 Hummus z suszonymi pomidorami na bagietce
 Pasztet staropolski z dodatkiem wątróbek gęsich na plastrach grillowanych jabłek
 Włoskie wędliny z antipasti: oliwki, suszone pomidory oraz nadziewane papryczki w towarzystwie grissini
 Deska mięs pieczonych z warzywnym founde oraz dipami
 Tatar z suszonych pomidorów z grillowaną cukinią na bagietce
 Marynaty z naszej spiżarni: dynia, grzybki, ogórki, papryka
 Sosy zimne do przekąsek
 Wybór pieczywa /pszenne, żytnie, razowe/
Gorące tapas
 Śliwka suszona owinięta chrupiącym bekonem z pikantnym sosem chilli
 Crostini z mozzarellą i pomidorem oraz pesto bazyliowym
 Polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami oraz grillowaną cukinią
LUB
Sushi
 Futomaki (łosoś, ryba maślana, krewetka, halibut)
 Uramaki (surimi, pasta tuńczyk)
 Hosomaki (ogórek, tykwa, oshinko)
 Nigiri (łosoś, krewetka, tamago)
+ imbir, wasabi i pałeczki
Sałatki
/wesela do 60 osób: 2 rodzaje sałatek do wyboru,
wesela powyżej 60 osób: 4 rodzaje sałatek do wyboru /
 Łosoś wędzony na sałacie lodowej z grillowaną cukinią, oliwkami oraz suszonymi pomidorami i dressingiem ziołowym
 Insalata caprese: pomidory, mozzarella oraz świeża bazylia i oliwa z oliwek
 Sałatka krabowa ze świeżym koperkiem, makaronem ryżowym oraz ogórkiem i sosem jogurtowym
 Sałatka z oliwkami, serem feta i warzywami sezonowymi na sałacie lodowej z dodatkiem sosu winegret
 Sałata rzymska z rukolą i tradycyjną polską szynką wędzoną, mozzarellą, suszonymi pomidorami i piórka czerwonej cebuli z dressingiem ziołowym
 Rewia chrupiących sałat z pomidorkiem cocktailowym, jajkiem przepiórczym i płatkami parmezanu z sosem winegret
 Grillowany indyk z grzankami ziołowymi na sałacie lodowej z zielonym ogórkiem, papryką i pomidorami na sosie czosnkowo-majonezowym
 Śledzik pod pierzynką warzyw i jajka z puszystym sosem jogurtowym
 Rewia sałat z serem gorgonzola, orzechami włoskimi, żurawiną oraz piórkami czerwonej cebuli
i sosem musztardowo – miodowym
 Sałatka brokułowa z serem pleśniowym i winogronami oraz płatkami migdałów i sosem jogurtowym
Ciasta i desery
 Beza z kremem mascarpone i figami
 Ciasto biszkoptowe z kremem jogurtowymi truskawkami/malinami oraz borówkami/wiśniami (do wyboru)
 Pianka cytrynowa z jabłkiem i biszkoptem
 Agrestowiec na biszkopcie z bitą śmietaną, bezą i płatkami prażonych migdałów
 Sernik pieczony z pianką i czekoladą
 Mus czekoladowy z wiśniami
 Mus mascarpone z maracują
Owoce
 Finezyjnie podane patery owoców egzotycznych i sezonowych
I gorąca kolacja
 Płonący soczysty indyk pieczony serwowany z gratin ziemniaczany oraz sosem cumberland
II gorąca kolacja
 Barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami
LUB
 Bogracz z mięsem wieprzowym, kolorową papryką oraz aromatycznymi ziołami

Dodatkowo:

Napoje gorące nielimitowane (w cenie menu)
 Kawa świeżo parzona z ekspresów
 Herbaty liściaste /czarna, owocowa, zielona/
 Cukier biały, brązowy
 Mleko w dzbankach
Napoje zimne bezalkoholowe 22 pln od osoby ( bez limitu na czas trwania imprezy)
 Woda mineralna gazowana, niegazowana
 Soki owocowe 100% różne smaki
 Napoje gazowane Coca Cola, Sprite, Tonic
Alkohol open bar 40 pln od osoby
 Wino białe hiszpańskie Caliza Chardonnay
 Wino czerwone hiszpańskie Caliza Merlot Syrah
 Wódka czysta Wyborowa
 Piwo Żywiec, Warka
Opłata serwisowa 18 pln od osoby
(obsługa alkoholi Klienta)
 Schłodzenie alkoholu
 Lód
 Szkło w określonym asortymencie
 Serwis kelnerski
Wynajem tarasu w sezonie letnim 1000 pln
 Aranżacja stolików z krzesłami i kanapami oraz zadaszenie w razie niepogody, obsługą kelnerską oraz ochroną
Efektowne dekoracje kwiatowe /cena do uzgodnienia/
Koszty organizacyjne przyjęcia 12 pln od osoby
 Dekoracyjne przygotowanie sali, stołów i bufetów (meble, ozdobne tkaniny, scenografia, kandelabry, świece)
 Profesjonalny serwis kelnerski i kucharski
 Bieżący nadzór w czasie przyjęcia nad czystością i ładem w sali weselnej oraz w toaletach
 Szatnia z obsługą
 Ochrona wewnątrz i na zewnątrz lokalu

Dodatkowe Atrakcje Kulinarne:

STACJA LIVE COOKING GRILL
25 pln od osoby / minimalne zamówienie dla 60 % Gości /
 Marynowany filet z łososia z koprem i cytryną
 Karczek wieprzowy marynowany w ziołach
 Pierś z drobiu przyprawiona papryką i czosnkiem
 Bekon wędzony z aromatycznym pieprzem młotkowanym
 Kiełbaski białe przyprawiane czosnkiem i majerankiem
 Warzywa grillowane – cukinia, bakłażan, papryka
 Sosy zimne: jogurtowy z zielonym pieprzem, czosnkowy
 Surówka z kalafiora ze świeżym koperkiem, jajkiem, sosem jogurtowo – czosnkowym
 Sałatka Colesław
STACJA LIVE COOKING KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
35 pln od osoby / minimalne zamówienie dla 60 % Gości /
 Grillowane krewetki black tiger z salsą meksykańską
 Smażone kalmary z sosem chilli
 Pieczony ser camembert z szynką parmeńską
 Tagliatelle z oliwą i czosnkiem podawane również z owocami morza
 Wybór pieczywa /bagietki, razowe, orkiszowe/
 Oliwy smakowe /z czosnkiem, tymiankiem, chilli/

STÓŁ KASZUBSKI
30 pln od osoby / minimalne zamówienie dla 40 % Gości /
 Śledzik opiekany w zalewie octowej
 Śledzik po kaszubsku z rodzynkami w sosie pomidorowym
 Okrasa z gęsi
 Smalec swojski ze skwarkami
 Smarowidło z siekanej pieczeni wieprzowej ze szczypiorkiem
 Półgęski na bagietce z żurawiną
 Ćwikła z chrzanem
 Bigos kaszubski z leśnymi grzybami
 Kluski ziemniaczane z boczkiem, cebulką i twarogiem
 Bochny wiejskiego chleba
STACJA LIVE COOKING DESEROWA
20 pln od osoby / minimalne zamówienie dla 50 % Gości /
 Ruchańce kaszubskie z jabłkami
 Naleśniki ze świeżymi owocami i bitą śmietaną
 Lody z gorącymi malinami i bitą śmietaną
WESELNY COCKTAIL BAR
od 20 pln od osoby
 Karta drinków do indywidualnych ustaleń

STÓŁ Z ATRAKCJAMI DLA DZIECI od 35 pln od osoby
 Lizaki, drobne cukierki
 Żelki, Pianki Marshmallow
 Kredki, papier do kolorowania, proste gry zespołowe

Poprawiny po Przyjęciu Weselnym

MENU I 24 PLN od osoby
Danie główne
 Stek z karkówki marynowanej w ziołach i czosnku podany z sosem cocktailowym oraz ziemniakami opiekanymi z sezamem
 Surówka z młodej kapusty ze świeżym koperkiem
Napoje bezalkoholowe zimne i gorące
(cena do ustalenia w zależności od czasu trwania poprawin)
 Woda mineralna niegazowana z cytryną, pomarańczą i miętą
 Soki owocowe 100% /różne smaki/
 Kawa świeżo parzona z ekspresu
 Herbata /czarna, owocowa, zielona/ - serwowana z imbryków
 Cytryna
 Cukier biały i brązowy
 Mleko z dzbanków
Przygotowanie sali oraz wyserwowanie potraw i ciast pozostałych po przyjęciu weselnym
15 pln od osoby – poprawiny do 4 godzin

MENU II 30 PLN od osoby
Zupa
 Żurek staropolski z białą kiełbasą okraszony cebulką i boczkiem serwowany z wiejskim pieczywem
Danie główne
 Pierś z kurczaka marynowana w ziołach podana z sosem cocktailowym oraz ćwiartkami ziemniaków oprószonych sezamem i warzywami blanszowanymi na parze
 Sałatka letnia z pomidorami i ogórkiem posypanymi młodym szczypiorkiem i szalotką na sałatach
20 pln od osoby – poprawiny powyżej 4 godzin

Napoje bezalkoholowe zimne i gorące
(cena do ustalenia w zależności od czasu trwania Poprawin)
 Woda mineralna niegazowana z cytryną, pomarańczą i miętą
 Soki owocowe 100% /różne smaki/
 Kawa świeżo parzona z ekspresu
 Herbata /czarna, owocowa, zielona/ - serwowana z imbryków
 Cytryna
 Cukier biały i brązowy
 Mleko z dzbanków
Przygotowanie sali oraz wyserwowanie potraw
i ciast pozostałych po przyjęciu weselnym
15 pln od osoby – poprawiny do 4 godzin
20 pln od osoby – poprawiny powyżej 4 godzin

Uroczysty obiad Weselny:

MENU 100 PLN od osoby
Starter /jeden do wyboru/
 Filecik z łososia z warzywami muśnięty winną galaretą, dekorowany świeżym koprem i cytryną
 Bułeczka cocktailowa, masełko smakowe
LUB
 Plastry polędwicy marynowanej na sałatach z suszonymi pomidorami, grillowaną cukinią oraz oliwkami z delikatnym sosem francuskim
 Bułeczka cocktailowa, masełko smakowe
Zupa serwowana /jedna do wyboru/
 Krem z pomidorów pelati z bazyliowym pesto i kluseczkami
 Krem z brokułów z kleksem wiejskiej śmietanki i grzankami
 Krem z pieczarek ze śmietanką i groszkiem ptysiowym
 Krem z pieczonych białych warzyw z płatkami migdałów
Danie główne serwowane /do wyboru/
 Steki z polędwiczki wieprzowej owinięte chrupiącym bekonem na gorącym wiśniowym sosie BBQ w otoczeniu pieczonych ziemniaków z warzywami blanszowanymi na parze z sezamem
 Rewia chrupiących sałat z parmezanem i pomidorkiem cocktailowym oraz sosem winegret
LUB
 Roladki z indyka nadziewane blanszowanymi porami na sosie śmietanowym w towarzystwie pieczonych ziemniaków oprószonych ziołami z warzywami blanszowanymi na parze i płatkami migdałów
 Rewia chrupiących sałat z parmezanem i pomidorkiem cocktailowym oraz sosem winegret
Danie wegetariańskie
 Pieczony filet z dorsza na śmietanowym sosie koprowym z cząstką cytryny w towarzystwie pieczonych ziemniaków oprószonych ziołami z warzywami blanszowanymi na parze i płatkami migdałów
 Rewia chrupiących sałat z parmezanem i pomidorkiem cocktailowym oraz sosem winegret
Deser
 Tort weselny wykończony w bitej śmietanie z dekoracją (smaki do ustalenia) i efektownymi fajerwerkami confetti
Owoce
 Patery owoców sezonowych i egzotycznych
Napoje gorące nielimitowane
 Kawa świeżo parzona z ekspresów
 Herbaty liściaste czarna, owocowa, zielona
 Cukier biały, brązowy
 Mleko w dzbankach
Napoje zimne bezalkoholowe 10 pln od osoby
/bez limitu na czas trwania imprezy do 4 godzin/
 Woda mineralna gazowana, niegazowana
 Soki owocowe 100% różne smaki
 Napoje gazowane Coca Cola, Sprite, Tonic
Alkohol open bar 25 pln od osoby
 Wino białe hiszpańskie Caliza Chardonnay
 Wino czerwone hiszpańskie Caliza Merlot Syrah
 Wódka czysta Wyborowa
 Piwo Żywiec, Warka
LUB
Obciążenie według zużycia za otwarte butelki
LUB
Obsługa alkoholi Klienta do 4 h 10 pln od osoby
 Schłodzenie alkoholu
 Lód
 Szkło w określonym asortymencie
 Serwis kelnerski
Koszty organizacyjne przyjęcia 5 pln od osoby
 Dekoracyjne przygotowanie sali i stołów (meble, ozdobne tkaniny, scenografia)
 Profesjonalny serwis kelnerski i kucharski
 Świece w szkle
 Jednolita zastawa i szkło

POLECAMY
Oprawa muzyczna
 Dj Jacek Wicek, grający na żywo na trąbce do podkładów muzycznych, tel. 502 912 218
 DJ Disco Projekt Leszek Dybowski, tel. 602 119 188
 Zespół „Fraza” z Gdyni Zbigniew Pieckowski, tel. 793 716 444
Dekoracje kwiatowe
 Zielony Gaj Małgorzata Kosno, tel. 500 131 636
Fotografia
 Jacek Szeler, tel. 515 288 058
 Marek Puszcz, tel. 606 630 193
Noclegi
 Akademiki Dwa Żagle (przy Riwierze) – kontakt tel. 728 913 793
 Pokoje do wynajęcia na Kamiennej Górze - kontakt tel. 731 952 111
 Och Hostel!, Gdynia, ul. Świętojańska 85, tel. 500 314 737, 502 026 350

Fotobudka
 Mediabox Paweł Łażycki, tel. 518 597 70

Zaprasza Elegancka Sala Bankietowa Riwiera z widokiem na morze
Z miasta Gdynia
Zawiszy Czarnego 1
58 620 43 29


Impreza max:400 os.
Wszystkich sal:1
Impreza od:0 zł os.


dekoracja sali

Parking strzeżony

profesjonalne nagłośnienie

Szatnia
Sala Weselna Gdynia 0Sala Weselna Gdynia 1Sala Weselna Gdynia 2Sala Weselna Gdynia 3Sala Weselna Gdynia 4Sala Weselna Gdynia 5Sala Weselna Gdynia 6Sala Weselna Gdynia 7Sala Weselna Gdynia 8Sala Weselna Gdynia 9Sala Weselna Gdynia 10Sala Weselna Gdynia 11Sala Weselna Gdynia 12Sala Weselna Gdynia 13Sala Weselna Gdynia 14Sala Weselna Gdynia 15Sala Weselna Gdynia 16Sala Weselna Gdynia 17
Zapytaj o wolny termin:

  • Twoja wiadomość:
Przepisz kod d7ca1:
* - pola wymagane

Uzupełnij dane sal w profilu!

Organizujemy:
wesela
komunie
bankiety
Możemy zapewnić:
Obsługa kelnerska
W obiekcie dostępne:

lampka szampana na powitanie gości

Komentarze


Aktualnie brak komentarzy dotyczących tego obiektu.
Dodaj komentarz:
  • Kod:

    d7ca1


Okoliczne Miasta: